Win 20.000 euro met de Ginjaar-Maasprijs 2010

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de Ginjaar-Maas Prijs uitgereikt. Hiervoor komen projecten of initiatieven in aanmerking die volwassen werkenden of werkzoekenden stimuleren tot (verder) leren om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De prijs geeft aan deze projecten meer bekendheid, om zo ook anderen te inspireren.

Stimuleert uw project werkenden of werkzoekenden om (verder) te leren? Zijn er al concrete resultaten geboekt? Dien het dan in voor de Ginjaar-Maas Prijs 2010. Wie weet wint uw favoriet hierdoor wel 20 duizend euro. De overige vier genomineerden ontvangen een prijs van 5 duizend euro. Deadline: 12 november 2010.

In 2009 heeft Fons van Wieringen als juryvoorzitter van de Ginjaar-Maas Prijs 20.000 euro uitgereikt aan Presikhaaf Bedrijven.

Hij deed dit tijdens de Rotterdamse Dag van de Stage. De Ginjaar-Maas Prijs is vier jaar geleden ingesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De prijs is bestemd voor een project, dat werkenden of werkzoekenden stimuleert tot verder leren om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Bron: Leren en Werken
Datum: 24 september 2010

Plaats een reactie