Promptus Cursussoftware BV

In de wereld van opleidingen speelt Promptus Cursussoftware BV een belangrijke rol als leverancier van oplossingen met hoogwaardige productiviteitsverhogende software. Bijna 30 jaar ervaring op het gebied van cursusadministraties maakt Promptus Cursussoftware tot een van de meest ervaren aanbieders van oplossingen voor opleiders.

In 1990 installeerden wij voor de eerste keer onze software bij opleiders. Sindsdien volgden er zoveel opleiders, cursusbureaus en HR-afdelingen van grotere bedrijven, dat wij inmiddels de standaard op het gebied van cursusadministratie zijn. Natuurlijk zijn wij daar trots op. Maar nog trotser zijn wij op het feit dat ook de klanten van het eerste uur nog altijd klant bij ons zijn.

Wat maakt Promptus beter dan anderen?

Bij Promptus Cursussoftware snappen we inmiddels wel waar het bij het administreren van cursussen en opleidingen om draait. Al vanaf 1990 doen wij één ding, en dat is software voor opleiders bouwen. Van MS-DOS (kent u het nog?) via diverse versies van Windows tot de huidige, moderne versie.

Bij Promptus Cursussoftware vinden we uw proces nog belangrijker dan onze techniek. Niet wat technisch kan, maar de meest efficiënte administratieve ondersteuning van het opleidingsproces is ons uitgangspunt. Dat voor de realisatie daarvan gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art technieken is voor ons vanzelfsprekend.

Bij Promptus Cursussoftware vinden wij de kwaliteit van onze software en de kwaliteit van onze service dermate belangrijk dat opleiders al meer dan 20 jaar geen reden hebben om over te stappen naar een andere dienstverlener.

Bij Promptus Cursussoftware is de programmatuur door de praktijk gekneed. Het programma is voor opleiders dermate intuïtief dat ook u er binnen een half uur mee aan de slag kunt. Geen dure, tijdrovende trainingen en vuistdikke handleidingen. U begrijpt Promptus omdat Promptus u begrijpt!

Missie

Promptus Cursussoftware BV wil als consultant en leverancier van tools, methodieken en trainingen voor opleidingsinstituten waarde creëren door alle administratieve processen rondom trainingen te optimaliseren en daarmee kostenbesparend te werken voor deze instituten.

Daarnaast wil Promptus met haar software het benaderen van doelgroepen voor opleidingsinstituten ondersteunen door bijvoorbeeld het fijnmazig en flexibel kunnen selecteren van potentiële cursisten en het beheren van klantrelaties (CRM). Zo kan voor de opleider waarde worden gecreëerd door bijvoorbeeld hogere rendementen te halen uit een mailing en klantcontacten te verbeteren.

Kortom: Wij bieden organisaties die zich bezighouden met het organiseren van trainingen, workshops, seminars en complete opleidingen een onmisbaar hulpmiddel bij het administreren van hun lessen en het managen van hun cursisten en potentiële cursisten.

Voor wie werken wij?

Wij zijn als onze klanten. We komen uit de opleidingswereld en geven wekelijks zelf trainingen. Wij gebruiken onze eigen software. We spreken dus de taal van opleiders, en opleiders herkennen dat. Sinds de introductie van Promptus in 1990 hebben we dan ook een groot aantal cursusinstituten en HR-afdelingen van bedrijven als klant mogen verwelkomen. Grote organisaties (met meer dan 100 administratief medewerkers) en kleine (eenpersoonsbedrijven). Overheid, universiteiten, non-profit en commercieel. Graag onderzoeken wij geheel vrijblijvend op welke manier Promptus ook uw organisatie kan helpen!
 
 
Logo ACVO

Logo All Prevent

Logo AMC

Logo Aukes

Logo ASRE

Logo AvW

Logo Babel

Logo Cultuurhuis

Logo BCE

Logo Ballast

Logo Berghauser

Logo BenB

Logo CMI

Logo DJI

Logo CVC

Logo EBL

Logo Dukers

Logo EUR

Logo Energiewacht

Logo EckLigt

Logo EURTTC

Logo Finance Ideas

Logo FinCol

Logo GMIA

Logo FysioPhysics

Logo Galan

Logo GGNet

Logo Haptonomie

Logo GTI

Logo Groeiacademie

Logo HOVO

Logo Hoek

Logo ICTRO

Logo Huibers

Logo Impact

logo IMAC

Logo InRush

Logo Improve

Logo Ipabo

Logo Ipse

Logo JPAO Utrecht

Logo IVA

Logo Kempel

Logo Kickstart

Logo Koetsdijk

Logo Kjenning

Logo Logacom

Logo LFS

Logo Logavak

Logo Loopbaan

Logo MartinGaus

Logo LSD

Logo Meutzner

Logo Meeuw

Logo MIE

Logo NIA

Logo OM

Logo NNL

Logo Oosterom

Logo OSG

Logo Pon

Logo Radbout

Logo Rino

Logo Ruysdael

Logo Randstad

Logo Smit Opleidingen

Logo SAAN

Logo SNW

Logo SNS

Logo SOSV

Logo SSCHG

Logo TUE

Logo Stivako

Logo TPO

Logo Talant

Logo UL

Logo Triggerpoint

Logo USBO

Logo UvA

Logo UU

Logo UvT

Logo VAA

Logo VenW

Logo VAG

Logo Venwoude

Logo VHIC

Logo VLB

logo VM Training

Logo WU

Logo VVAA

Logo VU

Logo ZorgInfoStraat

Logo Zpits