Promptus

Betekenis:   prõmptus ; 1.     zichtbaar, open(lijk), openbaar; 2.     laten zien, laten merken; 3.     in gereedheid, bij de hand, beschikbaar, klaar; 4.     bereid(willig), snel geneigd, genegen; slagvaardig, gevat;

In de wereld van opleidingen speelt Promptus Cursussoftware een belangrijke rol als leverancier van oplossingen met hoogwaardige productiviteitsverhogende software. Promptus heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van cursusadministraties, dit maakt Promptus Cursussoftware tot een van de meest betrouwbare aanbieders van oplossingen voor opleiders. In 1990 installeerden wij voor de eerste keer onze software bij opleiders.

Ervaren jaren van Promptus.

Bij Promptus begrijpen we als geen ander waar het bij het administreren van cursussen en opleidingen om draait. Bij Promptus vinden we uw proces belangrijker dan onze techniek. Niet wat technisch kan, maar de meest efficiënte administratieve ondersteuning van het opleidingsproces is ons uitgangspunt. Promptus is voor opleiders dermate intuïtief dat ook u er binnen een half uur mee aan de slag kunt. Geen dure, tijdrovende trainingen en vuistdikke handleidingen. U begrijpt Promptus omdat Promptus u begrijpt!

Opleiders voor opleiders!

Wij zijn als onze klanten. We komen uit de opleidingswereld en geven wekelijks zelf trainingen. Wij gebruiken onze eigen software. We spreken dus de taal van opleiders, en opleiders herkennen dat. Sinds de introductie van Promptus in 1990 hebben we dan ook een groot aantal cursusinstituten en HR-afdelingen van bedrijven als klant mogen verwelkomen. Grote organisaties (met meer dan 100 administratief medewerkers) en kleine (eenpersoonsbedrijven). Overheid, universiteiten, non-profit en commercieel. Graag onderzoeken wij geheel vrijblijvend op welke manier Promptus ook uw organisatie kan helpen!