Cursussen

Promptus biedt een aantal cursussen en workshops aan met een heldere opzet in een informele sfeer. Deze trainingen zijn erop gericht uw vaardigheden te ontwikkelen en daarmee u en uw organisatie vooruit te helpen. Na het volgen van deze praktijkgerichte trainingen bent u beter in staat Promptus optimaal voor uw bedrijf in te zetten.

 

Communiceren en rapporteren via Microsoft Office

Automatisch uw eigen brieven, presentielijsten, en certificaten genereren vanuit Promptus? Het kan allemaal in Microsoft Word met de gegevens die Promptus voor u klaarzet. Een extra managementrapport met mooie grafieken optuigen in Excel? Het is zo gedaan, als u maar weet hoe u de juiste Promptus gegevens in Excel krijgt. Een e-mailing verzorgen via Outlook. Geen enkel probleem! In deze praktijkgerichte training leert u alle handigheidjes van het samenvoegen. Na deze eendaagse training bent u in staat volledig zelfstandig de meest uiteenlopende sjablonen te maken en automatisch samen te voegen met de gegevens uit Promptus.

Prijs: € 495,00 exclusief btw
Datum: 16 september 2019
Locatie: De Bergse Bossen
Inschrijven »

Introductie QueryBuilder en SQL

Door het zelf opstellen van queries in de Structured Query Language (SQL) kunt u alle gewenste informatie uit uw Promptus database genereren. Elke vraag van het management is hiermee te beantwoorden en elke selectie van personen kunt u maken. In deze tweedaagse cursus leert u de Promptus database goed kennen. Daarnaast raakt u vertrouwd met de QueryBuilder software. Ook wordt de basis gelegd voor het maken van eigen queries en het toevoegen van deze queries aan het menu van Promptus.

Prijs: € 795,00 exclusief btw
Datum: 17 september 2019, 18 september 2019
Locatie: De Bergse Bossen
Inschrijven »