NT2

Optimaliseer uw NT2 opleidingen met onze geavanceerde administratiesoftware

Bent u een NT2 opleider en op zoek naar een efficiënte manier om uw cursusadministratie te beheren? Onze speciaal ontworpen administratiesoftware biedt de perfecte oplossing voor al uw administratieve behoeften, zodat u zich kunt concentreren op waar u het beste in bent: het geven van Nederlands als tweede taal onderwijs.

Waarom kiezen voor Promptus NT2 Administratiesoftware?

Promptus administratiesoftware voor NT2 opleiders

1. Compleet Cursusbeheer Onze software biedt een alles-in-één oplossing voor het beheren van uw NT2 cursussen. Van het aanmaken van nieuwe cursussen tot het bijhouden van de voortgang van uw cursisten, alles is mogelijk met slechts enkele klikken.

2. Efficiënte Planning en Roosteren Plan en rooster uw lessen eenvoudig en efficiënt. Onze software zorgt ervoor dat u altijd een overzicht hebt van uw lesroosters, beschikbaarheid van docenten en lokalen, en eventuele wijzigingen.

3. Diploma- en Certificaatbeheer Beheer eenvoudig de uitgifte van diploma’s en certificaten. Houd bij wie welke certificaten heeft ontvangen en automatiseer het proces voor een naadloze afhandeling.

4. CRM Functionaliteit Onze geïntegreerde CRM-functie helpt u bij het beheren van uw relaties met cursisten, docenten en andere stakeholders. Volg de interacties, houd contactgegevens bij en optimaliseer uw communicatie.

Functionaliteiten van onze administratiesoftware

 • Cursusplanning en -beheer: Eenvoudig nieuwe cursussen aanmaken, lesmateriaal beheren en de voortgang van cursisten volgen.
 • Roosterbeheer: Maak en beheer lesroosters met een paar klikken. Houd rekening met de beschikbaarheid van docenten en lokalen.
 • Diploma- en certificaatbeheer: Automatische uitgifte en beheer van diploma’s en certificaten.
 • CRM: Beheer al uw contacten en communicatie vanuit één centrale plek.
 • Overzichtelijke rapportage: Dashboard voor een overzichtelijke weergave van planning en communicatie.
 • Europees Referentiekader voor Talen (ERK/CEFR) – Automatische vertaling van Cloze- en schrijfscores naar ERK. Instap- en eindniveau ERK van cursussen. Bewaking inschrijvingen boven of onder ERK niveau van de cursist.
 • Intake met geschat niveau, gerealiseerd niveau, land van herkomst, moedertaal, vreemde talen die cursist spreekt, genomen beslissing mbt start traject
 • Inburgeringsregistratie en beheer traject,
 • Registratie- en rapportage-eisen Gemeente.
 • DUO status / lening
 • Naar keuze gebruikersinterface in het Nederlands of in het Engels.

Waarom NT2 opleiders voor onze software kiezen

Onze software is specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van NT2 opleiders. Wij begrijpen dat het onderwijzen van Nederlands als tweede taal specifieke uitdagingen met zich meebrengt, en daarom hebben wij onze software zo ontworpen dat deze aansluit bij de dagelijkse praktijk van NT2 docenten en opleiders.

Vraag vandaag nog een demo aan

Bent u klaar om uw NT2 opleiding naar een hoger niveau te tillen met onze geavanceerde administratiesoftware? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis demo en ontdek hoe onze software uw administratie eenvoudiger, efficiënter en effectiever kan maken.